Ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit

Yhteystiedot

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electricin ja Toshiban ilmalämpöpumput

Pohjois-Hämeen Sähkötyö myy, asentaa ja huoltaa Mitsubishi Electricin ja Toshiban ilmalämpöpumput. Mitsubishi Electricin ja Toshiban ilmalämpöpumput on suunniteltu siten, että ne toimivat Suomen ilmastossa. Asennamme ja huollamme myös muiden merkkien ilmalämpöpumput. Meillä on vuosien kokemus ilmalämpöpumpuista.

 

Asumisviihtyvyyttä ja energiansäästöä

Mitsubishi Electricin ja Toshiban ilmalämpöpumppumallistosta löytyy sopiva ilmalämpöpumppu niin suuren kuin pienenkin tilan lämmittämiseen. Kesällä ilmalämpöpumppua voi käyttää tilojen viilennykseen. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa omakotitaloihin, rivitaloasuntoihin, ulkorakennuksiin ja mökeille. Valitsemme kohteeseen asiakkaan tarpeita vastaavan ja varmasti Suomen olosuhteissa toimivan ilmalämpöpumpun. Oikein asennettuna ja huollettuna ilmalämpöpumppu lisää asumisviihtyvyyttä ja säästää lämmityskuluissa. Muistathan, että ilmalämpöpumpun asennustyöstä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä.

Mitshubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot ammattitaidolla

Kokeneet ja pätevät asentajamme asentavat ilmalämpöpumput luotettavasti ja nopeasti vuosien kokemuksella. Asentajillamme on ilmalämpöpumppujen asentamiseksi tarvittavat kylmäalan pätevyydet (e3). Muistathan, että ilmalämpöpumpun asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Ilmalämpöpumppujen asentamisen lisäksi huollamme ja korjaamme kaikkien merkkien ilmalämpöpumput. Säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu kestää käytössä pidempään, kuluttaa vähemmän energiaa ja pitää sisäilman puhtaampana.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun kokonaishinta riippuu valittavasta mallista ja tarvittavasta asennustyöstä. Ilmalämpöpumppu valitaan aina kohteen mukaan, joten saadaksesi hinta-arvion, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Tulemme tarvittaessa paikan päälle tekemään arvion sopivasta ilmalämpöpumpusta ja sen asennuksesta.

Pyydä tarjous

Myymme ja asennamme laadukkaat aurinkopaneelit

Pohjois-Hämeen Sähkötyö myy ja asentaa laadukkaat aurinkopaneelit. Aurinkopaneeleiden avulla voidaan tuottaa sähköä helposti erilaisissa kohteissa. Aurinkosähköjärjestelmä sopii erityisesti paikkoihin, joissa ei ole kiinteää sähköverkkoa esimerkiksi mökille, veneelle tai asuntoautoon. Aurinkosähköjärjestelmä voidaan rakentaa myös siten, että ylimääräinen sähkö syötetään sähköverkkoon. Esimerkiksi omakotitaloissa aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö vähentää tarvetta ostaa sähköä. Aurinkoenergia on myös ympäristön kannalta hyvä ratkaisu.

 

Aurinkopaneelien asennukset ammattitaidolla

Toteutamme aurinkosähköjärjestelmät pääasiassa avaimet käteen periaatteella. Vastaamme laitteiston suunnittelusta, hankinnasta, asennuksesta ja kytkennästä sähköverkkoon. Kokeneet asentajamme asentavat aurinkopaneelit kohteeseen kuin kohteeseen luotettavasti vuosien kokemuksella. Muistathan, että aurinkopaneelienasennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä.

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelien hinnat ovat viime vuosina laskeneet, joten aurinkosähköstä on tullut entistä kannattavampi vaihtoehto. Aurinkosähköjärjestelmän kokonaishinta koostuu asennuksesta ja valittavista järjestelmän laitteista (aurinkopaneelit ja niiden kiinnitysjärjestelmä, invertteri ja muut sähkölaitteet).

 

Aurinkosähköjärjestelmän mitoitukseen vaikuttaa moni asia, joten saadaksesi hinta-arvion, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Autamme mielellämme asiakkaitamme sopivan aurinkosähköjärjestelmän valinnassa. Tulemme tarvittaessa paikan päälle suunnittelemaan ja auttamaan sopivan aurinkoenergiaratkaisun valitsemisessa.

Pyydä tarjous