Sähkötyöt

Sähkösuunnittelu, sähköurakointi, teollisuusautomaatio

Yhteystiedot

Sähkötyöt luotettavasti ammattitaidolla

Pohjois-Hämeen Sähkötyö toteuttaa monenlaiset sähköasennukset omakotitaloihin, mökeille, muihin kiinteistöihin sekä teollisuuteen. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt, yritykset että kunnat. Teemme sähköasennuksia Virroilla ja lähialueilla sekä muualla Suomessa Lappia myöden. Asennamme myös tietoliikenneverkot, palohälytinjärjestelmät sekä rikosilmoitus- ja muut valvontajärjestelmät. Teollisuudelle teemme automaatioasennuksia sekä tarjoamme huolto- ja kunnossapitopalveluita. Teemme myös sähkösuunnittelua ja automaatiosuunnittelua.

 

Sähköasennukset uudis- ja remonttikohteisiin

Teemme sähköasennukset yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme kaikenkokoiset sähköasennukset ja sähköurakat ammattitaidolla ja laadukkaasti. Teemme uusien omakotitalojen sähköurakoinnit alusta loppuun. Asennusaikataulusta sovimme asiakkaan kanssa. Teemme myös pienempiä sähköasennuksia esimerkiksi remonttien yhteydessä. Teemme sähköasennuksia myös yrityksille ja kunnille. Asennamme sähköjä liikekiinteistöihin sekä julkisiin rakennuksiin.

 

Teemme sähköasennukset suunnitelmien ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki asennukset teemme huolellisesti käyttäen laadukkaita tuotteita. Meille on tärkeää, että asiakas voi olla tyytyväinen sekä palveluumme, osaamiseemme että työmme tulokseen vielä vuosienkin päästä.

Sähkösuunnittelu

Teemme omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen sähkösuunnitelmat. Suunnitelmia laadittaessa otamme huomioon asiakkaan toiveet tilojen käytön suhteen. Teemme sähkösuunnitelmia myös remontti- ja saneerauskohteisiin.

Teollisuusautomaatio

Teollisuusyrityksille tarjoamme automaatiojärjestelmien suunnittelua, asennusta ja kunnossapitoa. Meillä on vuosien kokemus mm. muovi-, metalli- ja puutuoteteollisuuden automaatiojärjestelmistä.

Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa sähköasentajaa. 

Kokeneet sähköasentajat

Pohjois-Hämeen Sähkötyön sähköasentajat ovat kokeneita alan ammattilaisia. Sähköasentajillamme on tarvittavat S1-luokan pätevyydet vaativienkin sähkötöiden tekemiseen. Olemme asentaneet sähköt useisiin pientalokohteisiin, liikekiinteistöihin sekä teollisuushalleihin. Teemme kaikkii asennustyöt ammattitaidolla ja yhtä huolellisesti. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ammattitaitoomme, työmme laatuun ja saamaansa palveluun.

Luotettava sähköurakoitsija

Phjois-Hämeen Sähkötyö on mukana Vastuu Groupin Luotettava kumppani -palvelussa. Voit tarkistaa yrityksemme taloustiedot helposti Zeckit-palvelusta.